Faqja e informacioneve e lektores së DAAD-së në Shqipëri

Jeanette Rieger-Cowdry

 
     

 

 

 

   

 

Fillimi Studimet Bursa Kontakt Te tjera
Fillimi> Index
Lektorët e DAAD-së
DAAD-Alumni
DAAD në Shqipëri
DAAD.de
Impressum

 

Mirë se vini në faqen e internetit të lektorëve të DAAD-it në Shqipëri

Me këtë faqe, ne dëshirojmë t'u ofrojmë të interesuarve një vështrim të përgjithshëm mbi programet e DAAD-së. Ju lutem, vini re: kjo vetëm ju lehtëson kërkimet, informacion të plotë jep vetëm faqja zyrtare e internetit të DAAD-së .

________________________________________________________________________________________

AKTUALITETE

________________________________________________________________________________________

KJO FAQE NUK ESHTE ME AKTIVE. PER CDO INFORMACION, MUND TE KERKONI NE FAQEN TONE TE FACEBOOK-ut: "DAAD Lektorat Albania"!

________________________________________________________________________________________

APLIKIME PER BURSA PER VITIN AKADEMIK 2019/2020

Risi: Aplikim Online !! Për më shumë informacion kliko: „Bursa“ dhe www.funding-guide.de

Afati i aplikimit :

Për degën e Arkitekturës : 30.09.2018

Për degën e Design, Komunikim dhe Film : 30.11.2018

Për degën Performing Arts : 31.10.2018

Për degën Muzike : 15.10.2018

Ndërsa për të gjitha degët e tjera:15.11.2018

Kurset Verore : 01.12.2018

 

 

 

________________________________________________________________________________________

 

INFOTAG / PANAIRI I INFORMACIONIT

Informationstag zu Studium, Stipendien, Praktika, Deutsch in Albanien und vieles mehr

Panairi i informacionit për mundësi studimi, bursa, praktika, gjermanishten në Shqipëri dhe më shumë...

Kur? E premte, 5 Tetor 2018

Ku? Europe House, Tiranë

 

________________________________________________________________________________________

http://www.alumniportal-deutschland.org/

„Alumniportal Deutschland“ është një rrjet social në Web pa pagesë, i cili i ofron të gjithë individëve „Deutschland Alumni“ mundësinë të ndërtjojnë dhe sigurojnë kontakte me njëri tjetrin në mënyrë të tillë që ti ndihmojë në zhvillimin e tyre personal dhe profesional.

 

 

Lektore e DAAD-së

Dr. Jeanette Rieger- Cowdry

Universiteti i Tiranës
Fakulteti e Gjuhëve të Huaja
Kati 2
Orët e konsultimit:

E martë 13:30- 15:00

E mërkurë 10:00- 12:00

Caktohen paraprakisht me E-mail


rieger-cowdry@daad-al.org
Gjermanisht dhe anglisht

 DAAD-Lektorat Zyra lidhëse

Zyra lidhëse  

Alba Cani (Asistente)
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Kati 1
Orët e konsultimit:


E hene 14:00-16: 00

E marte 14:00- 16:00

E merkure 14:00-16: 00

E enjte 14:00- 16:00

E premte 13:00-15: 00


cani@daad-al.org
Shqip, gjermanisht dhe anglisht