Faqja e informacioneve e lektores së DAAD-së në Shqipëri

Jeanette Rieger-Cowdry

 
     

 

 

 

   

 

Fillimi Studimet Bursa Kontakt Te tjera
Fillimi>Kontakt
 
 
 
DAAD.de
Impressum

 

 

Kontakt

Gjatë orëve të konsultimit, jemi në dispozicionin tuaj për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja. Nuk është e nevojshme të regjistroheni më parë. Takime jashtë orëve të konsultës duhet të jenë të kufizuara vetëm në raste të veçanta. Mund të na dërgoni e-maile në çdo kohë. Edhe në Ambasadën Gjermane në Tiranë, ofrohen orë konsultimi për studimet dhe bursat e DAAD-së.

Orët e konsultimit: të shpallura ne internet janë të vlefshme gjatë semestrit, ndërsa gjatë festave zyrtare dhe sezonit të pushimeve verore konsultat zhvillohen sipas orareve të caktuara me e-mail.


 

Lektore e DAAD-së

Dr. Jeanette Rieger-Cowdry

Universiteti i Tiranës
Fakulteti e Gjuhëve të Huaja
Kati 2
Orët e konsultimit:

E martë 13:30- 15:00

E mërkurë 10:00-12:00


Caktohen paraprakisht me E-mail

rieger-cowdry@daad-al.org
Gjermanisht dhe anglisht

 

DAAD-Lektorat Zyra lidhëse

Zyra lidhëse  

Alba Cani (Asistente)
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Kati 1
Orët e konsultimit:


E hene 14:00-16: 00

E marte 14:00- 16:00

E merkure 14:00-16: 00

E enjte 14:00- 16:00

E premte 13:00-15: 00


cani@daad-al.org
Shqip, gjermanisht dhe anglisht