Faqja e informacioneve e lektores së DAAD-së në Shqipëri

Jeanette Rieger-Cowdry

 
     

 

 

 

   

 

Fillimi Studimet Bursa Kontakt Te tjera
Fillimi>Bursa>
Kurse verore
Bursa për kërkime shkencore (Master)
Bursa për kërkime shkencore (PhD)
Qëndrim për kërkime shkencore (Prof.)
Ftesa të mëtejshme
Programe për artistet
Udhëtime studimore
DAAD.de
Impressum

 

DAAD Programet e bursave

Në këtë faqe gjeni programet më të kërkuara të bursave DAAD.

Krahas programve që mund të zgjidhen nëpërmjet listelës së djathtë të navigimit, ka edhe programe të tjera, kryesisht nga organizata të tjera ose edhe nga universitetet. Për këtë, përdorni database të bursave DAAD në www.funding-guide.de .

_______________________________________________________________________________________

AKTUALITETE

Programi i Bursave MOE

 

Kualifikim i mëtejshëm në mbrojtje të natyrës dhe mjedisit. Fondacioni Gjerman për Mjedisin (DBU) ka menduar për Ju përmes Programit të tij të Bursave-MOE. Aplikoni tani! Afati i fundit i aplikimit është data 1 gusht 2017. Informacione të mëtejshme gjeni në adresën: https://www.dbu.de/stipendien_international

 

 

________________________________________________________________________________________

Risi: Aplikim Online !! Për më shumë informacion kliko: "Bursa" dhe www.funding-guide.de

Afati i aplikimit :

Pėr degėn e Arkitektures : 30.09.2018

Për degën e Design, Komunikim dhe Film : 30.11.2018

Për degën  Muzike dhe Performing Arts: 31.10.2018

Ndërsa për të gjitha degët e tjera: 15.11.2018

Kurset Verore : 01.12.2018

 

 

______________________________________________________________________