Faqja e informacioneve e lektores së DAAD-së në Shqipëri

Jeanette Rieger-Cowdry

 
     

 

 

 

   

 

Fillimi Studimet Bursa Kontakt Te tjera
Fillimi> Te tjera>Index
Panairi i informacionit
Sommerschule
DAAD.de
Impressum

  

 

 

Panairi i informacionit rreth Gjermanisë

Studime, praktika, bursa, kërkim shkencor, mësimi i gjermanishtes, etj.

Tetor 2017

 

 

 

Në këtë ditë informacioni ju të informoheni nga ora 10.00 deri në 16.00. rreth temave: të studjosh në Gjermani, bursat e DAAD-së si dhe të mësosh gjermanisht në Shqipëri.

Informacione më të detajuara gjeni këtu.

 

 

 

 

 

Alumniportal Deutschland

http://www.alumniportal-deutschland.org/

"Alumniportal Deutschland" është një rrjet social në Web pa pagesë, i cili i ofron të gjithë individëve "Deutschland Alumni" mundësinë të ndërtjojnë dhe sigurojnë kontakte me njëri tjetrin në mënyrë të tillë që ti ndihmojë në zhvillimin e tyre personal dhe profesional.


 

Lektore e DAAD-së

Dr. Jeanette Rieger- Cowdry

Universiteti i Tiranës
Fakulteti e Gjuhëve të Huaja
Kati 2
Orët e konsultimit:

E martë 13:30- 15:00

E mėrkurė 10:00- 12:00


Caktohen paraprakisht me E-mail

rieger-cowdry@daad-al.org
Gjermanisht dhe anglishtZyra lidhëse  

Alba Cani (Asistente)
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Kati 1
Orët e konsultimit:


E hene 14:00-16: 00

E marte 14:00- 16:00

E merkure 14:00-16: 00

E enjte 14:00- 16:00

E premte 13:00-15: 00


cani@daad-al.org
Shqip, gjermanisht dhe anglisht