Faqja e informacioneve e lektores së DAAD-së në Shqipëri

Jeanette Rieger-Cowdry

 
     

 

 

 

   

 

Fillimi Studimet Bursa Kontakt Të tjera
Fillimi> Te tjera>Panairi
Panairi i informacionit
Sommerschule
DAAD.de
Impressum
 

 

Panairi i informacionit rreth Gjermanisë

Studime, praktika, bursa, kërkim shkencor, mësimi i gjermanishtes, etj.

 

                                              Tetor 2018

Tematika:

  • Studimi Bachelor nė Gjermani
  • Procedurat e aplikimit pėr vizė pėr qėllime studimi nė Gjermani
  • Programet e Bursave Master nga DAAD
  • Bursa per Kurse verore Gjuhe ne Gjermani
  • Provimet e Institutit Goethe
  • Studimet e Doktoratures PhD
  • Pėrvojė pune nė Gjermani - Praktika me programin e bursave tė ekonomisė gjermane

 

 

 

 

 


 

Lektore e DAAD-së

Dr. Jeanette Rieger-Cowdry
Universiteti i Tiranës
Fakulteti e Gjuhëve të Huaja
Kati 2
Orët e konsultimit:

E marte 13:00-15:00

E mërkurë 10:00- 12:00


Caktohen paraprakisht me E-mail

rieger-cowdry@daad-al.org
Gjermanisht, anglishtZyra lidhëse  

Alba Cani (Asistente)
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Kati 1
Orët e konsultimit:


E hene 14:00-16: 00

E marte 14:00- 16:00

E merkure 14:00-16: 00

E enjte 14:00- 16:00

E premte 13:00-15: 00


cani@daad-al.org
Shqip, gjermanisht dhe anglisht