Faqja e informacioneve e lektores së DAAD-së në Shqipëri

Jeanette Rieger-Cowdry

 
     

 

 

 

   

 

Fillimi Studimet Bursa Kontakt Te tjera
Fillimi> Alumni
Lektorët e DAAD-së
DAAD-Alumni
DAAD nė Shqipėri
DAAD.de
Impressum

 

 

DAAD-Alumni

"Brain drain - Brain gain " DAAD-Konferenca e alumnit, 4. dhe 5. Korrik 2011

Të gjithë bursistat e DAAD-së janë të ftuar të marrin pjesë në konferencën me temë " Brain drain - Brain gain ". Konferenca zhvillohet në Tiranë, në Godinën "Liria", në datat 4 dhe 5 Korrik. Ceremonia e hapjes zhvillohet më datën 4 Korrik, ditën e hënë, ora 11.00. Për datën 4 Korrik, në mbrëmje, është parashikuar një darkë e përbashkët. Ju lutemi të konfirmoni pjesmarrjen Tuaj deri më datën 1 Korrik, paradite, alumni@daad-al.org.
Program shqip /germ
Njoftim per shtyp

 

DAAD-ja e quan përfundimin e përkrahjes me bursë si fillimin e një marrëdhënje aktive shumëvjecare me ish-bursantët e saj. Për këtë DAAD ka për qëllim:

  • të përkrah kontantin me Alumni (Ish-bursantët);
  • të vazhdoj kontaktin me DAAD-ën;
  • të intensifikoj shkëmbimin mes Gjermanisë dhe vendeve partnere të saj si dhe të kontribuoj në internacionalizimin e shkollave të larta gjermane;
  • të mund t'ju shërbejnë bursatëve të ardhshëm, përvojat dhe njohuritë, që alumni (Ish-bursanti) ka fituar gjatë qëndrimit të studimeve ose kërkimeve;
  • të informojë rregullisht alumnin (Ish-bursantët) për të rejat dhe zhvillimet në fushën e arsimit të lartë, sidomos nga Gjermania

DAAD vendos në dispozicion të bursantëve dhe alumnit (Ish-bursantët) një shërbim E-Mail, i cili është falas. Këtu mund të merrni informacione të tjera në anglisht dhe gjermanisht . Për tu rregjistruar hyni këtu .

"Alumniportal Deutschland" është një web falas për të gjithë alumnet (Ish-bursantët) nga Gjermania (jo vetëm për alumnat e DAAD-ës!) Ky web ju jep mundësinë të garantoni dhe të përmirësoni kontaktet dhe kopetencat si edhe t'i përdorni për rritjen Tuaj profesionale.
Ju jeni Alumna ose Alumnus: Rregjistrohuni!

 


 

Lektore e DAAD-së

Dr. Jeanette Rieger- Cowdry

Universiteti i Tiranës
Fakulteti e Gjuhëve të Huaja
Kati 2
Orët e konsultimit:

E merkure 09:00- 11:00


Caktohen paraprakisht me E-mail
rieger-cowdry@daad-al.org
Gjermanisht dhe anglisht

 

DAAD-Lektorat Zyra lidhëse

Jonida Peza (Asistente)

Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Kati I
Orët e konsultimit:

E hėnė 15:00-17: 00

E martė 14:00- 16:00

E mėrkurė 15:00-17: 00

E enjte 14:00- 16:00

E premte 15:00-17: 00


email peza@daad-al.org
Shqip, gjermanisht dhe anglisht